Gaat u een huis of een bedrijfspand kopen of verkopen in bijvoorbeeld Rotterdam? Dan is een bouwkundig rapport altijd een slimme zet.

Een bouwkundig rapport laten opstellen.

Maar hoe gaat het opstellen van een bouwkundig rapport eigenlijk te werk?

En wat vindt u hier in terug? Een bouwkundige keuring is de eerste stap. Tijdens de bouwkundige keuring die leidt tot het opstellen van een bouwkundig rapport krijgt u direct al een indruk van bovengenoemde zaken. Een voordeel van Bouw Advies van der Steuijt? Het uiteindelijke bouwkundige keuringsrapport ontvangt u binnen maximaal 48 uur na de keuring per post en/of mail. Het eindresultaat geeft u inzicht in de staat van uw woning en een kostenraming voor de direct noodzakelijke kosten en de te verwachten kosten binnen 1 tot 5 jaar. Een bouwkundig rapport bevat onder andere;

  • Samenvatting van de kostenraming
  • Overzicht van de beoordeling van bouwdelen
  • Uitgebreide gedetailleerde informatie over geconstateerde gebreken
  • Kostenberamingen voor directe kosten, termijnkosten voor tot 5 jaar en verbeterkosten
  • Bijlage voor de Nationale Hypotheek Garantie

Of u nu koper of verkoper bent; met onze bouwtechnische keuring komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan!

De voordelen van een bouwkundig rapport.

Het laten opstellen van een bouwkundig rapport brengt een hoop voordelen
met zich mee. Zowel voor de koper als voor de verkoper.

Bouwkundig rapport voor koper

Bent u de koper? Dan geeft dit rapport inzicht in de kosten. Waaronder directe kosten en kosten die in de toekomst gaan voorvallen. Het inzicht dat u krijgt kunt u gebruiken tijdens het onderhandelen met de verkoper. U komt na de koop niet voor vervelende verrassingen te staan.

Bouwkundig adviesbureau met meer dan 30 jaar ervaring

We vertellen u graag meer over dit bouwkundig adviesbureau. Bouw Advies van de Steuijt is een bedrijf dat verschillende werkzaamheden uitvoert. Bouwkundig adviesbureau BAVDS kan bedrijven voorzien van een bouwkundige rapportage, kosten berekenen voor het onderhoud van een pand, en schouwrapportages opstellen die het effect van een sloop, bemaling (grondwateronttrekking) of bouw op de omgeving weergeven.

Bouwkundig rapport voor verkoper

Als verkoper werkt een bouwkundig rapport in uw voordeel. Zo kunt u het rapport gebruiken om de kwaliteit en de staat van het pand aan te tonen. Hierdoor zal eventuele onzekerheid bij de potentiële kopers verleden tijd zijn. Hierdoor wordt het pand sneller verkocht. Daarnaast voldoet u deels aan de meldingsplicht.

Is BAVDS er alleen voor particulieren?

BAVDS kan ook ondersteuning bieden aan opdrachtgevers of aannemers om te checken of alle werkzaamheden – inclusief meerwerk en minderwerk – op de juiste manier worden uitgevoerd. Dit kan plaatsvinden tijdens de voorschouw en/of de oplevering. Kies voor dit bouwkundig adviesbureau en geniet van de volgende voordelen: Meer dan 30 jaar ervaring in het vak, binnen 24 uur een rapportage, ook rapportages in het Engels, snelle planning en uitvoering. Met dit rapport heeft u inzicht in zowel de binnen- als de buitenkant van een pand.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Kies voor een bouwkundig rapport van BAVDS!

Wilt u zeker zijn van de staat van het object dat u koopt of verkoopt in bijvoorbeeld Den-Haag? Wees verstandig en voorzichtig en laat een deskundig bouwkundig adviesbureau een bouwkundig rapport opstellen. Zodoende komt u niet voor vervelende verrassingen te staan die in de kosten lopen. De medewerkers van Bouw Advies van der Steuijt uit Delft zijn u graag van dienst. Schakel vandaag nog hulp in of vraag een vrijblijvende offerte aan. Na de aanvraag nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. U kunt Michel van der Steuijt bereiken door te bellen naar 06-450 22 536 of simpelweg het contactformulier invullen. Neem gerust contact op als u interesse heeft of nog met vragen zit! We helpen u graag verder.

Neem vrijblijvend contact op.

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden

Onze diensten.

Als u verkoper bent, kunt u dit rapport gebruiken om de kwaliteit van uw object aan te tonen.

Krijg een Meerjaaren onderhouds planning voor 5 , 10 of 15 jaar zodat u weet waar u aan toe bent.

Tijdens de nieuwbouw kunt u kiezen om op cruciale momenten begeleiding te laten uitvoeren.

Tijdens de renovatie kunt u kiezen om op cruciale momenten een inspectie te laten uitvoeren.

Met een schouwrapportage wordt de kwaliteit van uw woning/perceel beoordeeld.

Direct contact

Wilt u contact opnemen? vul ons contact formulier in dan nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Wilt u een op maat gemaakt offerte?

Bouwadvies van der Steuijt maakt een professionele en kloppende offerte voor u!