Wij zijn er voor uw bouwkundige keuring in Rotterdam! Vanaf € 299,-

Onze diensten voor de bouwkundige keuring in Rotterdam.

BAVDS kan u helpen met vele diverse diensten rondom een bouwkundige keuring in Rotterdam!

Bent u bijvoorbeeld van een bedrijf? Wij geven u graag een gedetailleerde, bouwkundige rapportage inclusief foto’s. Ook kunnen we een schouwrapportage opstellen die het effect van een sloop weergeeft. Hiermee voorkomt u voor vervelende en onverwachte verrassingen te staan. U kunt geen betere voorbereiding treffen.

Bouwkundig adviesbureau in Rotterdam.

Naast begeleiding zijn wij ook inzetbaar als controleur. Wij controleren bij de oplevering van nieuwbouw- en renovatieprojecten de uitgevoerde werkzaamheden. Dit doen wij op basis van een lijst met aandachtspunten. Dit proces verbaal fungeert als het uitgangspunt voor eventuele herstel- en/of vervangingswerkzaamheden die een aannemer in de toekomst moet uitvoeren.

Meerjaren Onderhoudsplan in Rotterdam

Wilt u een Meerjaren Onderhouds Planning van ons ontvangen voor bijvoorbeeld een flatgebouw? Wij maken dit graag voor bijvoorbeeld de komende 10, 15 of 20 jaar! Maar ook wanneer u een aannemer bent bieden wij u graag ondersteuning. Zo controleren wij of alle werkzaamheden op de juiste manier worden uitgevoerd. Dit is inclusief meerwerk en minderwerk. Als adviseur geven wij u altijd bouwkundig advies in Rotterdam van hoge kwaliteit. Dit doen wij bijvoorbeeld als begeleidende rol. Wij begeleiden particulieren en VvE’s bij het plannen en uitvoeren van achterstallig onderhoud. U krijgt van ons een visuele inspectie met calculatie en een Meerjaren Onderhouds Planning, deze is voorzien van een uitgebreide bouwkundig rapport in Rotterdam inclusief foto’s.

Het voordeel van ons bouwkundige keuring als verkoper

Bent u nieuwsgierig naar wat precies het voordeel is van een bouwkundige keuring in Rotterdam als verkoper? Wij vertellen het u graag! U kunt ons bouwkundige rapport in Rotterdam gebruiken om de kwaliteit van het pand aan te tonen. Dit neemt eventuele onzekerheid bij kopers weg. Uw pand kan zo misschien wel sneller verkocht worden! Als verkoper heeft u ook een wettelijke meldingsplicht. Met ons rapport voldoet u voor een groot deel aan deze plicht. Dit voorkomt problemen!

Bouwkundig adviesbureau in Rotterdam

Naast begeleiding zijn wij ook inzetbaar als controleur. Wij controleren bij de oplevering van nieuwbouw- en renovatieprojecten de uitgevoerde werkzaamheden. Dit doen wij op basis van een lijst met aandachtspunten. Dit proces verbaal fungeert als het uitgangspunt voor eventuele herstel- en/of vervangingswerkzaamheden die een aannemer in de toekomst moet uitvoeren. Tot slot zijn wij inzetbaar als bemiddelaar. Bijvoorbeeld tussen een particulier en een makelaar. Maar ook tussen beleggers en aannemers. Bent u particulier? Dan helpen wij u bij het kiezen van de juiste aannemer. Tevens controleren én beoordelen wij het meer- en minderwerk die wordt geleverd. Wij houden nauwkeurig in de gaten of de aannemer wel aan de gestelde normen voldoet. Maar ook voor de keuring van woningen voor banken, verzekeringskantoren en makelaarskantoren helpen wij u graag. Dit doen wij ten behoeve van de Nationale Hypotheek Garantie en bij de aankoop- en verkoop van vastgoed; zowel voor particulieren als voor commercieel gebruik. Tot slot calculeren wij onderhoud aan woningen, objecten en percelen voor aannemers ten behoeve van offertes. Als bouwkundig expert in Rotterdam helpen wij u van A tot Z!

Het voordeel van een bouwkundige keuring in Rotterdam als koper

Bent u (potentieel) koper? Dan kunt u het bouwkundig rapport gebruiken om kosten in te schatten. Dit inzicht in directe en toekomstige kosten kunt u gebruiken als sterk onderhandelingspunt richting de verkoper. U heeft een beeld van wat er eventueel mis is aan het pand en wat de extra kosten kunnen zijn. U kunt zo vooraf uw huiswerk doen. Dit kan gunstig uitpakken voor de koop van uw toekomstige pand! Tevens geven wij u ook graag bouwkundig advies in Rotterdam

Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Wij helpen u aan een bouwkundige keuring!

Of u nu koper, verkoper, aannemer of van een bedrijf bent: wij helpen u graag aan een bouwkundige keuring in Rotterdam! Neem gerust contact met ons op. Wij gaan graag met u in gesprek. U kunt contact met ons opnemen door het contactformulier in te vullen. U kunt ook gelijk contact opnemen met Michel van der Steuijt door te bellen naar 06 – 450 22 536.

Neem vrijblijvend contact op.

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden

Onze diensten.

Als u verkoper bent, kunt u dit rapport gebruiken om de kwaliteit van uw object aan te tonen.

Krijg een Meerjaaren onderhouds planning voor 5 , 10 of 15 jaar zodat u weet waar u aan toe bent.

Tijdens de nieuwbouw kunt u kiezen om op cruciale momenten begeleiding te laten uitvoeren.

Tijdens de renovatie kunt u kiezen om op cruciale momenten een inspectie te laten uitvoeren.

Met een schouwrapportage wordt de kwaliteit van uw woning/perceel beoordeeld.

Direct contact

Wilt u contact opnemen? vul ons contact formulier in dan nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Wilt u een op maat gemaakt offerte?

Bouwadvies van der Steuijt maakt een professionele en kloppende offerte voor u!