Meerjarenonderhoudsplan of MJOP laten opstellen

Vanaf € 475,-

Heeft u een meerjarenonderhoudsplan nodig? Een MJOP opstellen is niet altijd even gemakkelijk, want er komt een hoop bij kijken. Wij, Bouw Advies van der Steuijt, kunnen u hierbij van dienst zijn. Dit onderhoudsplan is ideaal voor het onderhoud in en rondom uw woning of bedrijfspand. Het komt ook vaak voor dat een onderhoudsplan voor VvE’s (Vereniging van Eigenaren) wordt opgesteld.

In dat geval is het onderhoudsplan bedoeld voor diverse appartementen of huizen binnen dezelfde VvE. Het is belangrijk om regelmatig uw woning of bedrijfsplan te onderhouden. Op deze manier voorkomt u veroudering en renovatie. Bouw Advies van der Steuijt helpt u verder.

Dé expert met meer dan 30 jaar ervaring!

Schakel vandaag nog onze deskundige hulp in en voorkom veroudering en renovatie. Meer weten? Neem gerust contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan. We helpen u graag verder.

Meerjarenonderhoudsplan heeft meerdere doelen

Een meerjarenonderhoudsplan heeft meerdere doelen, namelijk het in kaart brengen van het te verwachten noodzakelijk onderhoud op lange termijn. Dit kunnen verschillende aspecten zijn van het onderhoud. Daarnaast dient het ook als advies met betrekking tot mogelijk preventief onderhoud. Met dit advies zorgt u ervoor dat u tijdig actie kunt ondernemen om eventuele defecten te kunnen voorkomen. Voorkomen is immers beter dan genezen.

Geen onverwachte uitgaven

Het laten opstellen van zo’n plan brengt vele voordelen met zich mee. Deze voordelen zetten we voor u op een rijtje, zodat u zelf een afweging kunt maken:

  • U komt niet voor onverwachte hoge kosten te staan
  • U bespaart veel geld op het onderhoud, doordat het onderhoud beter te managen is. U geeft preventief onderhoud immers meer aandacht

Diverse afspraken en informatie

Maar wat moet er zoal in dit meerjarenonderhoudsplan staan? Hierin staan diverse afspraken en informatie over het onderhoud en over de staat van het pand. Een MJOP moet ook altijd aangeven om welke elementen het gaat.

Er zijn namelijk drie bouwdelen: het bouwdeel (om welk bouwdeel gaat het), de cyclus (hoelang gaat een bouwdeel mee) en de kosten (wat zijn de kosten van het herstel). Alles moet worden meegenomen in het MJOP, zodat met alles altijd rekening wordt gehouden bij het onderhouden of repareren.

Werkbeschrijving

In het MJOP staat naast afspraken en informatie over de staat en onderhoud ook een werkbeschrijving. Deze werkbeschrijving bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Een plaatsbepaling (bijv. eerste etage);
  • Een gebrek (bijv. voegwerk verzand/uitgevallen);
  • Een onderhoudsmaatregel (bijv. schoonspoelen met water).

MJOP VvE

Zoals u zojuist heeft gelezen is het mogelijk om een meerjarenonderhoudsplan voor elke VvE te laten opstellen. Deze heeft betrekking op alle gemeenschappelijke zaken en afspraken van een VvE. Hierbij kunt u denken aan het dak, de gevel, het trappenhuis en kozijnen. Op deze manier wordt ook overzichtelijk wat de uitgaven zijn van een VvE. Daarnaast is het voor de bewoners duidelijk wat de huidige stand van zaken is en waarvoor nog actie ondernomen moet worden.

Overzicht van uitgaven VvE

Indien het gaat om een onderhoudsplan voor VvE’s, dient het plan tevens als een overzicht van de uitgaven voor de VvE. Het inleggen en gebruikmaken van de onderhoudsbudgetten staat hierbij centraal. Met een meerjarenonderhoudsplan kunt u ook gerichter offertes aanvragen bij verschillende aannemers. U bent namelijk zelf altijd op de hoogte van de situatie en heeft geen verrassingen achteraf.

Binnen 24 uur een rapportage

Waarom kiest u voor een MJOP van onze professionals? Zo ontvangt u al binnen 24 uur een rapportage en geniet u bij ons van snelle uitvoering. We zetten de voordelen voor u op een rij:

  • Meer dan 30 jaar ervaring in het vak
  • Binnen 24 uur een rapportage
  • Ook Engelse rapportages
  • Snelle planning & uitvoering

U ontvangt al een meerjarenonderhoudsplan vanaf een bedrag van €475-,

Ruim 30 jaar ervaring

Wie wij zijn? We stellen ons graag aan u voor. Wij zijn Bouw Advies van der Steuijt. Met ruim 30 jaar ervaring zijn we een bouwkundig adviesbureau in de markt op het gebied van onderhoud en renovatie. Ook bieden we begeleiding van bouwprocessen samen met een netwerk van adviseurs. Wij voorzien u altijd graag van een advies op maat. Iedere situatie is immers weer anders. Daar passen wij ons op aan.

Bouw Advies van der Steuijt kan u van dienst zijn met het opstellen van een onderhoudsplan, maar ook met vele andere diensten. U kunt bij ons terecht voor: bouwkundige keuringen, schouwrapportages, het maken van een begroting, inspecties, begeleiding bij nieuwbouw en meer. Bij ons geniet u te allen tijde van dienstverlening van de beste kwaliteit.

Vrijblijvende offerte

Bent u benieuwd naar wat onze dienstverlening u in uw geval gaat kosten? Geen probleem. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor een meerjarenonderhoudsplan, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Wij doen niet aan verrassingen achteraf, maar geven u graag meer duidelijkheid.

Laat een meerjarenonderhoudsplan op maat opstellen

Wilt u gebruikmaken van een meerjarenonderhoudsplan? Bouw Advies van der Steuijt staat voor u klaar. Graag maken we voor u een onderhoudsplan op maat. Dan weet u te allen tijde precies waar u aan toe bent. Ook als dit gaat om een MJOP voor VvE.

Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken? Neem gerust contact met ons op, zodat we de mogelijkheden met u kunnen doornemen. U kunt ons telefonisch bereiken door te bellen naar 06-45022536. Uiteraard kunt u ons ook per mail bereiken door te mailen naar info@bavds.nl. Bij ons kunt u ook direct een offerte aanvragen. Dit is geheel vrijblijvend en verplicht u nergens toe.

Veelgestelde vragen

Een meerjarenonderhoudsplan is een plan dat is opgesteld voor het onderhoud van een pand of appartementencomplex. Het wordt vaak door VvE’s opgesteld. Het plan beoogt achterstallig onderhoud te voorkomen en zo veroudering en de noodzaak voor renovatie tegen te gaan. In het plan is opgenomen welke werkzaamheden naar verwachting nodig zijn op de lange termijn. Bouw Advies van der Steuijt kan u adviseren bij het opstellen. Vraag gerust om een vrijblijvende offerte.

In het meerjarenonderhoudsplan is opgenomen in welke staat een pand verkeert. Op basis daarvan worden onderhoudswerkzaamheden ingepland. Afspraken worden gemaakt op basis van drie delen: het bouwdeel, de cyclus (hoe lang dit bouwdeel mee gaat) en de kosten (benodigd voor het onderhoud of herstel). Benieuwd naar de kosten van onze ondersteuning bij het maken van afspraken? Vraag dan een offerte aan.

In het meerjarenonderhoudsplan is opgenomen welke plaats in het pand of complex onderhoud vereist is. Daarbij wordt vervolgens het gebrek vermeld en de vereiste onderhoudsmaatregel genoemd. Wilt u advies bij het opstellen van dit plan? Vraag dan om een offerte.

Met een meerjarenonderhoudsplan heeft u een helder overzicht aan benodigde en verwachte onderhoudswerkzaamheden. Op basis daarvan kunt u de vereiste uitgaven hiervoor in kaart brengen en plannen. Ook zorgt het plan voor structureel onderhoud, wat veroudering tegengaat en extra renovatiewerkzaamheden voorkomt. Vraag nu een offerte aan voor ondersteuning bij het opstellen.

Onze diensten.

Als u verkoper bent, kunt u dit rapport gebruiken om de kwaliteit van uw object aan te tonen.

Krijg een Meerjaaren onderhouds planning voor 5 , 10 of 15 jaar zodat u weet waar u aan toe bent.

Tijdens de nieuwbouw kunt u kiezen om op cruciale momenten begeleiding te laten uitvoeren.

Tijdens de renovatie kunt u kiezen om op cruciale momenten een inspectie te laten uitvoeren.

Met een schouwrapportage wordt de kwaliteit van uw woning/perceel beoordeeld.

Direct contact

Wilt u contact opnemen? vul ons contact formulier in dan nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Wilt u een op maat gemaakt offerte?

Bouwadvies van der Steuijt maakt een professionele en kloppende offerte voor u!