Wij zijn er voor uw bouwkundige keuring in Leiden! Vanaf € 299,-

Overige diensten.

Naast het uitvoeren van een bouwkundige keuring, kunt u ons inschakelen voor nog meer diensten op het gebied van ontroerend goed!

Wij hebben onze diensten voor u op een rijtje gezet:

 • Bouwkundig onderzoek bij aankoop en verkoop van woning of onroerend goed;
 • Bouwkundige inspecties met herstel advies;
 • Oplevering en controles van onderhoud of nieuw- en verbouwobjecten;
 • Calculaties van onderhoud aan objecten ten behoeve van offertes;
 • Bouwkundige vooropname of nulmeting;
 • Meerjaren Onderhouds Planning (MJOP);
 • Vochtprobleeminspecties;
 • Vloer- en of dakinspecties;
 • Asbest inventarisatie;
 • Energielabel afgifte.
 • Over Bouw Advies van der Steuijt

Wij zijn Bouw Advies van der Steuijt, ook wel BAVDS genoemd. Wij zijn een bouwkundig adviesbureau in Leiden en hebben al meer dan 30 jaar ervaring. Onze diensten bestaan uit de inspectie van bestaande bouw, renovatie, onderhoud, kleinschalige nieuwbouw en de begeleiding van bouwprocessen. Het maakt voor ons niet uit of u particulier, een bedrijf of belegger bent. Iedereen is bij ons welkom. Tevens bemiddelen wij tussen bewoners, huiseigenaren en aannemers bij grote en kleine verbouw- en/of nieuwbouwprojecten.

Bouwkundig rapport in Leiden!

De bouwkundige keuring wordt altijd uitgevoerd door een specialist van BAVDS. De bevindingen die de specialist doet, zullen worden verzameld in een bouwtechnisch rapport.

Wat staat er in het rapport?

Dit rapport wordt opgesteld volgens een aantal eisen. Deze eisen zijn opgesteld vanuit de Nationale Hypotheek Garantie.

Meerjaren Onderhoudsplan in Leiden

Wij kunnen ook een Meerjaren Onderhoudsplan, of MJOP in Leiden voor u opstellen. Dit is een plan dat belangrijk is voor de Vereniging van Eigenaren (VvE). Dit rapport bevat informatie over het onderhoud van het pand. Zo staat er duidelijk beschreven wanneer welk onderhoud uitgevoerd moet worden en wat de kosten hiervoor gaan bedragen.

Binnen hoelang heb ik het rapport?

Het rapport moet helder en duidelijk geschreven worden en is voorzien van kleurenfoto’s. Wij zorgen er altijd voor dat u het rapport binnen 48 uur na de bouwtechnische keuring in Leiden hebt ontvangen.

Wat staat er in een MJOP en hoelang is deze geldig?

Belangrijke delen van het pand, bijvoorbeeld het dak en de gevel, moeten hier in besproken worden. Ook het trappenhuis en kozijnen kunnen hier van belang zijn. Een MJOP wordt opgesteld voor tien jaar. Echter zijn er ook onderdelen van een pand die een langere levensduur hebben dan 10 jaar. Het is verstandig om deze bouwdelen ook mee te nemen in een MJOP, aangezien ook hier geld voor gereserveerd moet worden. Wilt u een MJOP laten opstellen? Dit kunnen wij voor u doen. Neem direct contact met ons op.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Veelgestelde vragen

Een bouwkundig adviesbureau voert een onafhankelijke inspectie uit naar de bouwkundige staat van een woning of pand. Deze inspectie wordt in een rapportage vastgelegd. Het rapport kan ter ondersteuning dienen tijdens het kopen of verkopen van de woning. Ook geeft het inzicht in de kwaliteit daarvan en toont het aan welke delen onderhoud behoeven. Vraag gerust om een vrijblijvende offerte .

Als bouwkundig adviesbureau biedt Bouw Advies van der Steuijt diverse diensten aan. U kunt bij ons terecht voor begeleiding tijdens het bouwen, controle van werkzaamheden, bemiddeling, de keuring van panden of huizen en de calculatie van kosten. Met onze adviezen weet ik meer over de bouwkundige staat van een pand of woning. Vraag gerust een offerte aan voor een kostenindicatie van onze dienstverlening.

Wanneer u een huis wilt kopen of verkopen kan de bouwkundige keuring voor ondersteuning van de kwaliteit daarvan zorgen. Ook geeft het aan welke delen onderhoud behoeven. Daarmee kan het rapport gebruikt worden voor het opstellen van een meerjarenonderhoudsplan. Ook kan met de keuring de energielabel van een pand bepaald worden of inspecties van vochtproblemen, vloeren en daken onderzocht worden. Advies nodig? Vraag dan een offerte aan.

Een bouwkundig adviesbureau stelt een rapportage op naar aanleiding van een keuring van een woning of pand. Dit rapport kan gebruikt worden bij de aankoop of verkoop van een woning of ter inspectie voor herstel of onderhoud. Het rapport kan als nulmeting gebruikt worden of voor het opstellen van een meerjarenonderhoudsplan. Meer weten of een offerte ontvangen? Vraag het ons gerust.

Neem direct contact op!

U kunt zeer eenvoudig contact met ons opnemen om ons in te schakelen voor een van de diensten die wij aanbieden. U hebt al een bouwkundige keuring vanaf €299,-. U kunt direct via onze website een offerte aanvragen. Uiteraard is het ook mogelijk om contact met ons op te nemen als u nog vragen hebt. Ook als u wilt kijken wat wij voor u kunnen betekenen, kunt u contact met ons opnemen. Contact is altijd vrijblijvend. Bel direct naar Michel van der Steuijt op 06 – 450 22 536 of vul het contactformulier in op de website.

Neem vrijblijvend contact op.

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden

Onze diensten.

Als u verkoper bent, kunt u dit rapport gebruiken om de kwaliteit van uw object aan te tonen.

Krijg een Meerjaaren onderhouds planning voor 5 , 10 of 15 jaar zodat u weet waar u aan toe bent.

Tijdens de nieuwbouw kunt u kiezen om op cruciale momenten begeleiding te laten uitvoeren.

Tijdens de renovatie kunt u kiezen om op cruciale momenten een inspectie te laten uitvoeren.

Met een schouwrapportage wordt de kwaliteit van uw woning/perceel beoordeeld.

Direct contact

Wilt u contact opnemen? vul ons contact formulier in dan nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Wilt u een op maat gemaakt offerte?

Bouwadvies van der Steuijt maakt een professionele en kloppende offerte voor u!