Een MJOP opstellen kan u helpen bij het plannen van grote projecten en het begroten van onverwachte reparaties. Het kan u ook gemoedsrust geven in de wetenschap dat uw eigendom goed wordt onderhouden. Als u overweegt een MJOP voor uw woning op te stellen, neem dan contact op met een van onze experts. Zij kunnen u helpen met het MJOP opstellen en een uitgebreid plan op te stellen dat alle noodzakelijke onderhoudstaken omvat.

Een MJOP opstellen is niet altijd even gemakkelijk, want er komt een hoop bij kijken. Wij, Bouw Advies van der Steuijt, kunnen u hierbij van dienst zijn. Dit onderhoudsplan is ideaal voor het onderhoud in en rondom uw woning of bedrijfspand. Het komt ook vaak voor dat een onderhoudsplan voor VvE’s (Vereniging van Eigenaren) wordt opgesteld.

In dat geval is het onderhoudsplan bedoeld voor diverse appartementen of huizen binnen dezelfde VvE. Het is belangrijk om regelmatig uw woning of bedrijfsplan te onderhouden. Op deze manier voorkomt u onverwachte veroudering en renovatie. Bouw Advies van der Steuijt helpt graag bij het opstellen van een MJOP.

Bij BAVDS doen we alles graag in overleg met onze klanten en nemen we de tijd om al onze diensten netjes en gericht uit te voeren. De klant staat op ieder moment in het middelpunt en betrekken we u in het proces, zo weet u waar we mee bezig zijn en wat u van ons mag verwachten. We staan u graag te woord over al uw vragen of opmerkingen. U kunt hiervoor contact met ons opnemen.