Een MJOP inspectie is een visueel onderzoek van de buitenkant en de binnenkant van een pand om de staat ervan te beoordelen. Dit type inspectie wordt meestal uitgevoerd door een gekwalificeerde ingenieur of architect en kan worden gebruikt om mogelijke structurele problemen met een woning te identificeren. Het is belangrijk om een MJOP-inspectie te laten uitvoeren als u overweegt een woning te kopen of te verkopen, omdat het kan helpen om ervoor te zorgen dat de woning in goede staat is en vrij van grote gebreken.

De MJOP inspectie (Onderhoud, Reparatie en Bedrijfsvoering) is een jaarlijkse gebouweninspectie die de staat van een pand beoordeelt. De inspecteur kijkt naar tekenen van slijtage, gebreken en schade en doet aanbevelingen voor reparaties en onderhoud. Het inspectierapport wordt door de eigenaar of beheerder gebruikt om de noodzakelijke werkzaamheden te plannen en te begroten.

Een MJOP is een document waarin staat wat er de komende jaren aan onderhoud aan uw appartementencomplex moet gebeuren. In de bijbehorende meerjarenonderhoudsbegroting staan de kosten vermeld. Voor een vereniging van eigenaren is een MJOP het perfecte document om het onderhoud en de kosten in kaart te brengen en te plannen

Bij BAVDS doen we alles graag in overleg met onze klanten en nemen we de tijd om al onze diensten netjes en gericht uit te voeren. De klant staat in het gehele proces in het middelpunt en betrekken we u in het proces, zo weet u waar we mee bezig zijn en wat u van ons mag verwachten. We staan u graag te woord over al uw vragen of opmerkingen. U kunt hiervoor contact met ons opnemen.