Bouwkundige keuring Den Haag vanaf € 299,-

Overige diensten van Bouw Advies van der Steuijt.

Naast de bouwkundige keuring kunt u bij BAS terecht voor nog veel meer verschillende diensten!

Bijvoorbeeld de volgende diensten:

  • Bouwkundig onderzoek bij aankoop en verkoop van woning of onroerend goed
  • Bouwkundige inspecties met herstel advies
  • Oplevering en controles van onderhoud of nieuw- en verbouwobjecten
  • Calculaties van onderhoud aan objecten ten behoeve van offertes
  • Bouwkundige vooropname of nulmeting
  • Meerjaren Onderhouds Planning (MJOP)
  • Vochtprobleeminspecties
  • Vloer- en of dakinspecties
  • Asbest inventarisatie
  • Energielabel afgifte

Kortom, bij BAS bent u voor alles rondom uw project aan het juiste adres. Als u benieuwd bent wat wij nog meer voor u kunnen betekenen, kunt u altijd een kijkje nemen op onze website of contact opnemen. Als u direct gebruik wilt maken van bijvoorbeeld een bouwkundige keuring in Den Haag kunt u hier een offerte aanvragen. U krijgt al een bouwkundige keuring bij BAS vanaf €299,-

Voordelen van een bouwtechnische keuring in Den Haag?

BAS is er voor u als huiseigenaar, vastgoedbeheerder, makelaar, etc. Of het nu gaat om het plaatsen van een schuur of het renoveren van een enkele woning of van hele vastgoedcomplexen, BAS helpt en neemt de leiding.

Is BAVDS er alleen voor particulieren?

Wij doen aan de begeleiding van particulieren en VvE’s bij de planning en uitvoering van achterstallig onderhoud, de controle van werkzaamheden en aandachtspunten bij de oplevering van nieuwbouw– en renovatieprojecten, bemiddeling tussen particulieren en aannemers en wij voorzien u van een bouwkundige keuring bij uw aankoop en verkoop van vastgoed. BAVDS verzekerd u van een passend bouwkundig advies.

Over Bouw Advies van der Steuijt

BAVDS is een bouwkundig adviesbureau in Den Haag met ruim 30 jaar actieve ervaring in bestaande bouw, renovatie, onderhoud, kleinschalige nieuwbouw en begeleiding van bouwprocessen. Daarnaast kan BAVDS bemiddelen tussen onder andere bewoners, huiseigenaren en aannemers bij grote en kleine verbouw- en/of nieuwbouwprojecten.

Meerjaren onderhoudsplan in Den Haag

Een meerjaren onderhoudsplan, ook wel MJOP genoemd, is een rapport waarin duidelijk gemaakt wordt wanneer welk onderhoud uitgevoerd moet worden. Daarnaast staat er ook in wat de kosten hiervan zijn. Een MJOP in Den Haag is vooral belangrijk voor de Vereniging van Eigenaars (VvE). Hierin staat bijvoorbeeld wat het onderhoud is aan het dak en de gevel, maar vaak ook het trappenhuis en de kozijnen.

In het MJOP moeten diverse onderdelen staan. Het is van groot belang dat alle bouwdelen meegenomen worden. Ondanks dat een MJOP vaak voor 10 jaar is, moeten ook bouwdelen met een levensduur langer dan die 10 jaar meegenomen worden. Zo wordt er in ieder geval genoeg voor gereserveerd. Wij kunnen een MJOP voor u opstellen

Hoelang duurt het voor ik een rapport ontvang?

BAVDS staat voor kwaliteit, snelheid, eerlijkheid en openheid. Kortom: BAS zorgt voor een betrouwbare ondersteuning bij uw toekomstige project. BAS doorziet bouwkundige problemen en draagt bouwkundige oplossingen aan zodat u wordt ontzorgd. Wij maken dus graag een bouwkundig rapport voor u op de basis van onze bouwkundige keuring. Dit bouwkundig rapport ontvangt u altijd maximaal 48 uur na de keuring zoals u het graag wilt, per post of per email. Dat is de service van BAVDS.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Ik wil een bouwkundige keuring nabij Den Haag!

Wilt u zekerheid wanneer u bijvoorbeeld een nieuw huis koopt? Of gaat u binnenkort een of meerdere huizen verkopen in of nabij Den Haag? Wees verstandig en laat BAVDS een bouwkundige en/of bouwtechnische keuring doen bij u in Den Haag. Vraag dan direct een offerte aan via onze website. Als u uw aanvraag heeft verstuurd komen wij zo snel mogelijk bij u terug met een goed voorstel. U kunt ook vrijblijvend contact opnemen met Michel van der Steuijt door te bellen naar 06-450 22 536 of het contactformulier in te vullen op de website. Kies voor BAVDS, dan kiest u voor bouwkundig advies van kwaliteit.

Veelgestelde vragen

Een bouwkundig adviesbureau voert een onafhankelijke inspectie uit naar de bouwkundige staat van een woning of pand. Deze inspectie wordt in een rapportage vastgelegd. Het rapport kan ter ondersteuning dienen tijdens het kopen of verkopen van de woning. Ook geeft het inzicht in de kwaliteit daarvan en toont het aan welke delen onderhoud behoeven. Vraag gerust om een vrijblijvende offerte .

Als bouwkundig adviesbureau biedt Bouw Advies van der Steuijt diverse diensten aan. U kunt bij ons terecht voor begeleiding tijdens het bouwen, controle van werkzaamheden, bemiddeling, de keuring van panden of huizen en de calculatie van kosten. Met onze adviezen weet ik meer over de bouwkundige staat van een pand of woning. Vraag gerust een offerte aan voor een kostenindicatie van onze dienstverlening.

Wanneer u een huis wilt kopen of verkopen kan de bouwkundige keuring voor ondersteuning van de kwaliteit daarvan zorgen. Ook geeft het aan welke delen onderhoud behoeven. Daarmee kan het rapport gebruikt worden voor het opstellen van een meerjarenonderhoudsplan. Ook kan met de keuring de energielabel van een pand bepaald worden of inspecties van vochtproblemen, vloeren en daken onderzocht worden. Advies nodig? Vraag dan een offerte aan.

Een bouwkundig adviesbureau stelt een rapportage op naar aanleiding van een keuring van een woning of pand. Dit rapport kan gebruikt worden bij de aankoop of verkoop van een woning of ter inspectie voor herstel of onderhoud. Het rapport kan als nulmeting gebruikt worden of voor het opstellen van een meerjarenonderhoudsplan. Meer weten of een offerte ontvangen? Vraag het ons gerust.

Neem vrijblijvend contact op.

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden

Onze diensten.

Als u verkoper bent, kunt u dit rapport gebruiken om de kwaliteit van uw object aan te tonen.

Krijg een Meerjaaren onderhouds planning voor 5 , 10 of 15 jaar zodat u weet waar u aan toe bent.

Tijdens de nieuwbouw kunt u kiezen om op cruciale momenten begeleiding te laten uitvoeren.

Tijdens de renovatie kunt u kiezen om op cruciale momenten een inspectie te laten uitvoeren.

Met een schouwrapportage wordt de kwaliteit van uw woning/perceel beoordeeld.

Direct contact

Wilt u contact opnemen? vul ons contact formulier in dan nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Wilt u een op maat gemaakt offerte?

Bouwadvies van der Steuijt maakt een professionele en kloppende offerte voor u!