Een bouwinspecteur is iemand die u kan helpen uitzoeken of een huis het kopen waard is. Onze bouwinspecteurs kennen de ins en outs van de bouw, wat betekent dat we u kunnen vertellen hoe dingen zijn gebouwd en of ze waarschijnlijk lang meegaan of in de toekomst problemen zullen opleveren en gerepareerd moet worden. Onze kennis en ervaring met wat een huis bestand maakt tegen slijtage geeft zekerheid over het advies dat we u geven over of het een goed idee is om het huis te kopen of dat er iets aan is dat later problemen zal veroorzaken.

Onze bouwinspecteurs zijn opgeleid om te zoeken naar verschillende potentiële problemen, waaronder structurele problemen, elektrische problemen en problemen met het sanitair. Als u onze bouwinspecteurs laat langskomen voor een woning die u overweegt te kopen, is het belangrijk dat u bij de inspectie aanwezig bent, zodat u vragen kunt stellen over de bevindingen. Als u een inspectie van uw eigen huis laat uitvoeren, wilt u misschien aanwezig zijn om ervoor te zorgen dat al uw vragen worden beantwoord.

Bij BAVDS doen we alles graag in overleg met onze klanten en nemen we de tijd om al onze diensten netjes en gericht uit te voeren. De klant staat op ieder moment in het middelpunt en betrekken we u in het proces, zo weet u waar we mee bezig zijn en wat u van ons mag verwachten. We staan u graag te woord over al uw vragen of opmerkingen. U kunt hiervoor contact met ons opnemen.