Overweegt u een huis, appartement of bedrijfspand te kopen en wilt u hulp inschakelen van een bouwkundig adviesbureau in Den Haag?

Voorkomt verrassingen achteraf!

De bouwkundige staat van een huis, appartement of bedrijfspand is belangrijk.

Echter is het voor u heel lastig om te beoordelen in welke staat het object is. Zonder bouwkundige keuring is het een kwestie van hopen, gissen en aannemen. Dat is natuurlijk niet wat u wilt! U wenst zekerheid. We zetten de voordelen van de dienstverlening van dit bouwkundig adviesbureau in de regio Den Haag voor u op een rij:

  • U krijgt meer duidelijkheid over de bouwtechnische staat
  • Geen verrassingen achteraf
  • Geeft inzicht in achterstallig onderhoud, daken en schilderwerk
  • U weet precies waar u bouwkundig én bouwtechnisch mee te maken heeft
  • Toont de kwaliteit van het object aan
  • Haalt eventuele twijfels bij de koper weg

Kwaliteit, snelheid, eerlijkheid en oprechtheid?

BAVDS is een bouwkundig adviesbureau nabij Den Haag met ruim 30 jaar actieve ervaring in bestaande bouw, renovatie, onderhoud, kleinschalige nieuwbouw en begeleiding van bouwprocessen.

Wat kan BAVDS mij bieden?

BAVDS staat voor kwaliteit, snelheid, eerlijkheid en openheid, door onze jarenlange ervaring zijn wij een ware expert geworden op het gebied van bouwkundige rapporten, meerjaren onderhoudsplannen schouwrapportages etc. Door onze neutrale blik geven wij de klant altijd een transparant antwoord.

Van inspecties tot aan energielabel afgifte

U kunt bij bouwkundig adviesbureau BAS nabij Den Haag terecht voor de volgende diensten, bouwkundige inspecties met hersteladvies, bouwkundig onderzoek bij aankoop en verkoop van woning of onroerend goed, oplevering en controles van onderhoud of nieuw- en verbouwobjecten, vochtprobleeminspecties, calculaties van onderhoud aan objecten ten behoeve van offertes

Kan Bouw advies van der Steuijt bemiddelen?

BAVDS kan bemiddelen tussen onder andere bewoners, huiseigenaren en aannemers bij grote en kleine verbouw- en/of nieuwbouwprojecten.

Van inspecties tot aan energielabel afgifte

Andere diensten van Bouw Advies van der Steuijt zijn vloer- en of dakinspecties, asbest inventarisatie, energielabel afgifte, bouwkundige vooropname of nulmeting, meerjaren Onderhouds Planning (MJOP)

Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Een bouwkundig adviesbureau voert een onafhankelijke inspectie uit naar de bouwkundige staat van een woning of pand. Deze inspectie wordt in een rapportage vastgelegd. Het rapport kan ter ondersteuning dienen tijdens het kopen of verkopen van de woning. Ook geeft het inzicht in de kwaliteit daarvan en toont het aan welke delen onderhoud behoeven. Vraag gerust om een vrijblijvende offerte .

Wanneer u een huis wilt kopen of verkopen kan de bouwkundige keuring voor ondersteuning van de kwaliteit daarvan zorgen. Ook geeft het aan welke delen onderhoud behoeven. Daarmee kan het rapport gebruikt worden voor het opstellen van een meerjarenonderhoudsplan. Ook kan met de keuring de energielabel van een pand bepaald worden of inspecties van vochtproblemen, vloeren en daken onderzocht worden. Advies nodig? Vraag dan een offerte aan.

Een bouwkundig adviesbureau stelt een rapportage op naar aanleiding van een keuring van een woning of pand. Dit rapport kan gebruikt worden bij de aankoop of verkoop van een woning of ter inspectie voor herstel of onderhoud. Het rapport kan als nulmeting gebruikt worden of voor het opstellen van een meerjarenonderhoudsplan. Meer weten of een offerte ontvangen? Vraag het ons gerust

Als bouwkundig adviesbureau biedt Bouw Advies van der Steuijt diverse diensten aan. U kunt bij ons terecht voor begeleiding tijdens het bouwen, controle van werkzaamheden, bemiddeling, de keuring van panden of huizen en de calculatie van kosten. Met onze adviezen weet ik meer over de bouwkundige staat van een pand of woning. Vraag gerust een offerte aan voor een kostenindicatie van onze dienstverlening.

Kies voor bouwadvies in Den Haag!

Wilt u zekerheid bij de aankoop van een nieuw huis, appartement of een bedrijfspand? Het zou immers vervelend zijn om voor vervelende verrassingen te komen staan. Vraag bouwkundig adviesbureau BAS om een bouwadvies in Den Haag. Dan weet u altijd wat u koopt of verkoopt en dat versterkt uw onderhandelingspositie aanzienlijk. U toont de kwaliteit van het object aan en haalt eventuele twijfels weg bij de koper. U kiest voor zekerheid!

Wees verstandig en neem vrijblijvend contact op met Michel van der Steuijt door te bellen naar 06-450 22 536 of bezoek de website www.bavds.nl en vul het contactformulier in. Ook wanneer u een vraag heeft kunt u gerust contact opnemen. De medewerkers staan te allen tijde voor u klaar.

Neem vrijblijvend contact op.

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden

Onze diensten.

Als u verkoper bent, kunt u dit rapport gebruiken om de kwaliteit van uw object aan te tonen.

Krijg een Meerjaaren onderhouds planning voor 5 , 10 of 15 jaar zodat u weet waar u aan toe bent.

Tijdens de nieuwbouw kunt u kiezen om op cruciale momenten begeleiding te laten uitvoeren.

Tijdens de renovatie kunt u kiezen om op cruciale momenten een inspectie te laten uitvoeren.

Met een schouwrapportage wordt de kwaliteit van uw woning/perceel beoordeeld.

Direct contact

Wilt u contact opnemen? vul ons contact formulier in dan nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Wilt u een op maat gemaakt offerte?

Bouwadvies van der Steuijt maakt een professionele en kloppende offerte voor u!