Bouwkundige keuring in Zoetermeer vanaf 299,-

Overige diensten als bouwkundig adviesbureau in Zoetermeer.

Naast het opstellen van een MJOP en een bouwkundig rapport, kunt u ons inschakelen voor veel meer diensten!

Deze hebben wij voor u op een rijtje gezet:

  • Bouwkundig onderzoek bij aankoop en verkoop van woning of onroerend goed;
  • Bouwkundige inspecties met herstel advies;
  • Oplevering en controles van onderhoud of nieuw- en verbouwobjecten;
  • Calculaties van onderhoud aan objecten ten behoeve van offertes;
  • Bouwkundige vooropname of nulmeting;
  • Meerjaren Onderhouds Planning (MJOP);
  • Vochtprobleeminspecties;
  • Vloer- en of dakinspecties;
  • Asbest inventarisatie;
  • Energielabel afgifte.

Bouwkundig rapport in Zoetermeer.

De bevindingen van de bouwtechnische keuring in Zoetermeer worden altijd gebundeld in een bouwkundig rapport. Deze krijgt u op de manier zoals u dat wenst, dus met de post of via de e-mail, binnen 24 uur na de keuring.

Meerjaren Onderhoudsplan in Zoetermeer.

Naast het bouwkundige rapport, kunnen wij ook een meerjaren onderhoudsplan (MJOP) in Zoetermeer voor u opstellen. Dit plan is nodig voor de Vereniging van Eigenaren (VvE) en bevat informatie over het onderhoud en de kosten daarvan van diverse bouwdelen van een pand. Hierbij kunt u denken aan de gevel en het dak maar ook kozijnen en het trappenhuis worden hier vaak in meegenomen.

Hoe wordt het rapport opgesteld?

Het rapport wordt opgesteld volgens de eisen van de Nationale Hypotheek Garantie. Dit houdt onder andere in dat het rapport in begrijpbare taal is geschreven en is voorzien van kleurenfoto’s.

Hoelang is een MJOP geldig?

Een MJOP in Zoetermeer wordt vaak opgesteld voor tien jaar. Echter moeten bouwdelen die een langere levensduur hebben, ook meegenomen worden in dit plan. Dit is omdat ook hier geld voor vrijgemaakt moet worden. Wij kunnen voor u een MJOP opstellen zoals dit gewenst wordt. Neem hiervoor direct contact met ons op.

Over Bouw Advies van der Steuijt!

Wij zijn Bouw Advies van der Steuijt, ook wel BAS genoemd. Wij zijn al meer dan 30 jaar gespecialiseerd in het geven van advies omtrent gebouwen. U bent bij ons van harte welkom voor inspectie van bestaande bouw, renovatie, onderhoud, kleinschalige nieuwbouw en de begeleiding van bouwprocessen. Iedereen is bij ons welkom. Of u nu particulier, bedrijf of belegger bent. Daarnaast bemiddelen wij ook tussen bewoners, huiseigenaren en aannemers bij grote en kleine verbouw- en/of nieuwbouwprojecten.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Neem direct contact op!

Wilt u ons inschakelen voor het opstellen van een bouwkundig rapport aan de hand van een bouwkundige keuring in Zoetermeer? Neem dan direct contact met ons op. Dit is altijd vrijblijvend. U hebt bij ons al een bouwkundige keuring vanaf €299,-.

Ook als u nog vragen hebt, of wilt kijken wat wij voor u kunnen betekenen, kunt u gerust contact met ons opnemen. Bel direct naar Michel van der Steuijt op 06 – 450 22 536 of vul het contactformulier in op de website.

Veelgestelde vragen

Een bouwkundig adviesbureau voert een onafhankelijke inspectie uit naar de bouwkundige staat van een woning of pand. Deze inspectie wordt in een rapportage vastgelegd. Het rapport kan ter ondersteuning dienen tijdens het kopen of verkopen van de woning. Ook geeft het inzicht in de kwaliteit daarvan en toont het aan welke delen onderhoud behoeven. Vraag gerust om een vrijblijvende offerte .

Als bouwkundig adviesbureau biedt Bouw Advies van der Steuijt diverse diensten aan. U kunt bij ons terecht voor begeleiding tijdens het bouwen, controle van werkzaamheden, bemiddeling, de keuring van panden of huizen en de calculatie van kosten. Met onze adviezen weet ik meer over de bouwkundige staat van een pand of woning. Vraag gerust een offerte aan voor een kostenindicatie van onze dienstverlening.

Wanneer u een huis wilt kopen of verkopen kan de bouwkundige keuring voor ondersteuning van de kwaliteit daarvan zorgen. Ook geeft het aan welke delen onderhoud behoeven. Daarmee kan het rapport gebruikt worden voor het opstellen van een meerjarenonderhoudsplan. Ook kan met de keuring de energielabel van een pand bepaald worden of inspecties van vochtproblemen, vloeren en daken onderzocht worden. Advies nodig? Vraag dan een offerte aan.

Een bouwkundig adviesbureau stelt een rapportage op naar aanleiding van een keuring van een woning of pand. Dit rapport kan gebruikt worden bij de aankoop of verkoop van een woning of ter inspectie voor herstel of onderhoud. Het rapport kan als nulmeting gebruikt worden of voor het opstellen van een meerjarenonderhoudsplan. Meer weten of een offerte ontvangen? Vraag het ons gerust.

Neem vrijblijvend contact op.

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden

Onze diensten.

Als u verkoper bent, kunt u dit rapport gebruiken om de kwaliteit van uw object aan te tonen.

Krijg een Meerjaaren onderhouds planning voor 5 , 10 of 15 jaar zodat u weet waar u aan toe bent.

Tijdens de nieuwbouw kunt u kiezen om op cruciale momenten begeleiding te laten uitvoeren.

Tijdens de renovatie kunt u kiezen om op cruciale momenten een inspectie te laten uitvoeren.

Met een schouwrapportage wordt de kwaliteit van uw woning/perceel beoordeeld.

Direct contact

Wilt u contact opnemen? vul ons contact formulier in dan nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Wilt u een op maat gemaakt offerte?

Bouwadvies van der Steuijt maakt een professionele en kloppende offerte voor u!