Bouwkundige keuring in Gouda, vanaf 299,-

Overige diensten.

Wij zijn een bouwkundig adviesbureau in Gouda!

Naast de bouwkundige keuring en het laten opstellen van een MJOP, kunt u nog voor veel meer diensten bij ons terecht, deze hebben wij voor u op een rijtje gezet:

 • Bouwkundig onderzoek bij aankoop en verkoop van woning of onroerend goed;
 • Bouwkundige inspecties met herstel advies;
 • Oplevering en controles van onderhoud of nieuw- en verbouwobjecten;
 • Calculaties van onderhoud aan objecten ten behoeve van offertes;
 • Bouwkundige vooropname of nulmeting;
 • Meerjaren Onderhouds Planning (MJOP);
 • Vochtprobleeminspecties;
  Vloer- en of dakinspecties;
  Asbest inventarisatie;
  Energielabel afgifte.

Bouwkundig rapport in Gouda laten opstellen!

De bevindingen tijdens de inspectie voor de bouwkundige keuring worden opgesteld in een bouwtechnisch rapport.

Wat staat er in een bouwtechnische rapport?

Dit rapport moet voldoen aan de eisen opgesteld ten behoeve van de Nationale Hypotheek Garantie. Dit betekent dat het rapport helder en begrijpelijk is geschreven, is voorzien van foto’s en in kleur geprint wordt.

Wat staat er in een MJOP en voor hoelang wordt deze opgesteld?

Het is zeer belangrijk dat alle onderdelen worden meegenomen in het MJOP. Een MJOP wordt vaak opgesteld voor 10 jaar. Ook bouwdelen die een levensduur langer dan 10 jaar hebben, moeten worden meegenomen. Het is namelijk belangrijk dat ook hier genoeg voor gereserveerd wordt. Indien u een MJOP op wilt laten stellen, kunt u bij ons terecht. Wij doen dit graag voor u.

Meerjaren Onderhoudsplan in Gouda!

Naast een bouwkundige keuring kunt u ons ook inschakelen voor het opstellen van een Meerjaren Onderhoudsplan, of MJOP in Gouda. Dit plan is belangrijk voor de Vereniging van Eigenaars (VvE). In dit rapport staat wanneer welk onderhoud uitgevoerd moet worden en wat de kosten ervoor zijn. Onder andere het onderhoud aan het dak en de gevel worden hierin meegenomen, maar ook het trappenhuis en de kozijnen worden vaak meegenomen.

Over Bouw Advies van der Steuijt.

Met ons bouwkundig adviesbureau in Gouda hebben wij al meer dan 30 jaar ervaring in de inspectie van bestaande bouw, renovatie, onderhoud, kleinschalige nieuwbouw en begeleiding van bouwprocessen. Daarnaast kunnen wij bemiddelen tussen bewoners, huiseigenaren en aannemers bij grote en kleine verbouw- en/of nieuwbouwprojecten. Het is ons doel om kwaliteit, snelheid, eerlijkheid en openheid te bieden. Wij zorgen voor een betrouwbare ondersteuning bij uw project. Het bouwkundige rapport dat wij voor u maken, maken we op basis van de bouwkundige inspectie en keuring. Het rapport ontvangt u altijd binnen 48 uur na de keuring.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Vraag een offerte aan!

Bij ons bent u aan het juiste adres voor alles rondom uw project. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan direct contact met ons op. Voor het aanvragen van een offerte voor een bouwkundige keuring in Gouda kunt u direct een offerte aanvragen. U krijgt een bouwkundige keuring vanaf €299,-.

Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen indien u nog vragen hebt of wanneer u wilt kijken wat wij voor u kunnen betekenen. Dit is altijd vrijblijvend. U belt naar Michel van der Steuijt op 06 – 450 22 536 of vul het contactformulier in op

Veelgestelde vragen

Een bouwkundig adviesbureau voert een onafhankelijke inspectie uit naar de bouwkundige staat van een woning of pand. Deze inspectie wordt in een rapportage vastgelegd. Het rapport kan ter ondersteuning dienen tijdens het kopen of verkopen van de woning. Ook geeft het inzicht in de kwaliteit daarvan en toont het aan welke delen onderhoud behoeven. Vraag gerust om een vrijblijvende offerte .

Als bouwkundig adviesbureau biedt Bouw Advies van der Steuijt diverse diensten aan. U kunt bij ons terecht voor begeleiding tijdens het bouwen, controle van werkzaamheden, bemiddeling, de keuring van panden of huizen en de calculatie van kosten. Met onze adviezen weet ik meer over de bouwkundige staat van een pand of woning. Vraag gerust een offerte aan voor een kostenindicatie van onze dienstverlening.

Wanneer u een huis wilt kopen of verkopen kan de bouwkundige keuring voor ondersteuning van de kwaliteit daarvan zorgen. Ook geeft het aan welke delen onderhoud behoeven. Daarmee kan het rapport gebruikt worden voor het opstellen van een meerjarenonderhoudsplan. Ook kan met de keuring de energielabel van een pand bepaald worden of inspecties van vochtproblemen, vloeren en daken onderzocht worden. Advies nodig? Vraag dan een offerte aan.

Een bouwkundig adviesbureau stelt een rapportage op naar aanleiding van een keuring van een woning of pand. Dit rapport kan gebruikt worden bij de aankoop of verkoop van een woning of ter inspectie voor herstel of onderhoud. Het rapport kan als nulmeting gebruikt worden of voor het opstellen van een meerjarenonderhoudsplan. Meer weten of een offerte ontvangen? Vraag het ons gerust.

Neem vrijblijvend contact op.

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden

Onze diensten.

Als u verkoper bent, kunt u dit rapport gebruiken om de kwaliteit van uw object aan te tonen.

Krijg een Meerjaaren onderhouds planning voor 5 , 10 of 15 jaar zodat u weet waar u aan toe bent.

Tijdens de nieuwbouw kunt u kiezen om op cruciale momenten begeleiding te laten uitvoeren.

Tijdens de renovatie kunt u kiezen om op cruciale momenten een inspectie te laten uitvoeren.

Met een schouwrapportage wordt de kwaliteit van uw woning/perceel beoordeeld.

Direct contact

Wilt u contact opnemen? vul ons contact formulier in dan nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Wilt u een op maat gemaakt offerte?

Bouwadvies van der Steuijt maakt een professionele en kloppende offerte voor u!