Een nulmetingwoning is een term die wordt gebruikt om een woning te beschrijven die zodanig is ontworpen en gebouwd dat er geen traditionele bouwinspecties of bouwkundige rapporten voor nodig zijn. De term wordt het meest gebruikt in Nederland, waar dergelijke woningen relatief veel voorkomen.

Bij een nulmeting wordt de staat van je huis vóór de bouw bepaald. De aannemer is niet verplicht de nulmeting uit te voeren. Je kunt ook zelf een nulmeting laten uitvoeren en laten ondertekenen door de aannemer.

Een van de belangrijkste voordelen van een nulmetingwoning is dat het de kosten in verband met traditionele bouwkeuringen en bouwkundige rapporten aanzienlijk kan verminderen. Bovendien, omdat deze huizen geen formele inspecties vereisen, kunnen ze vaak sneller en met minder gedoe worden gebouwd dan traditionele woningen.

Als u overweegt een huis te bouwen in Nederland, is het zeker de moeite waard om een nulmeting te overwegen. Niet alleen kunt u geld besparen op inspecties en rapporten, maar u kunt er ook achter komen dat het proces van het bouwen van uw huis eenvoudiger en sneller verloopt dan u had verwacht.

Bij BAVDS doen we alles graag in overleg met onze klanten en nemen we de tijd om al onze diensten netjes en gericht uit te voeren. De klant staat in het gehele proces in het middelpunt en betrekken we u in het proces, zo weet u waar we mee bezig zijn en wat u van ons mag verwachten. We staan u graag te woord over al uw vragen of opmerkingen. U kunt hiervoor contact met ons opnemen.