Wilt u een bouwkundig onderzoek in Den Haag?

Wat zijn de voordelen van een bouwkundig onderzoek?

Bent u benieuwd naar wat nu precies de voordelen zijn van een bouwkundig onderzoek in Den Haag!

Wij leggen het u graag uit, wij zijn uw bouwkundig inspecteur wanneer u bijvoorbeeld huiseigenaar, vastgoedbeheerder of makelaar bent. Het maakt niet uit of u nu een schuur wil plaatsen, een woning wil renoveren of complete vastgoedcomplexen: BAVDS helpt en neemt de leiding. Zowel bij particulieren als bij VvE beheer helpen wij bij de planning én de uitvoering van achterstallig onderhoud. Tevens controleren wij op werkzaamheden van aannemers. Hierbij houden wij de aandachtspunten bij de oplevering van een nieuwbouw- of renovatieproject nauwlettend in de gaten. Ook dienen wij als bemiddelaar tussen bijvoorbeeld u als particulier en een aannemer. Tot slot kunnen wij u voorzien van een bouwkundig onderzoek bij de aankoop- of verkoop van uw vastgoed. Met de hulp van BAVDS kunt u rekenen op een bouwkundig onderzoek in Den Haag van hoge kwaliteit!

Wat u van ons bouwkundig onderzoek in Den Haag kunt verwachten?

Als bouwkundig inspecteur in Den Haag helpen wij u graag verder op diverse vlakken. Zo geven wij niet alleen advies, wij begeleiden u ook; bijvoorbeeld bij de planning en het uitvoeren van achterstallig onderhoud.

Waarom een bouwkundig onderzoek?

Op basis van een lijst met aandachtspunten, het proces verbaal, controleren wij de uitgevoerde werkzaamheden bij de oplevering van een nieuwbouw- en renovatieproject. Met ons bouwkundig onderzoek in Den Haag weten wij direct of er eventuele herstel- of vervangingswerkzaamheden gepleegd moeten worden door de aannemer.

Doet BAVDS ook aan bemiddeling ?

Ook wanneer u graag bemiddeling wenst als particulier met bijvoorbeeld een makelaar, een belegger of een aannemer helpen wij u graag verder. Wij helpen u bij het maken van de juiste keuze voor een aannemer. Bijvoorbeeld door te kijken of deze wel aan de gestelde normen voldoet, BAVDS zal voor u de juiste aannemer vinden!

Hoe krijg ik de informatie uit het rapport?

U krijgt van ons een visuele inspectie met bijbehorende calculatie en een meerjarenplanning. Deze is voorzien van een uitgebreide rapportage inclusief foto’s. Naast de begeleiding zijn wij ook uw waakhond

Keurt BAVDS ook voor de NHG?

U kunt binnen onze bouwkeuring ook verwachten dat wij woningen voor banken, verzekeringskantoren en makelaarskantoren keuren ten behoeve van de NHG. Dit doen wij ook bij de aankoop- en verkoop van vastgoed, zowel particulier als commercieel. Tot slot maken wij een calculatie voor het onderhoud aan woningen, objecten en percelen voor aannemers. Dit ten behoeve van offertes!

Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Ik wil een bouwkundig onderzoek in Den Haag!

Wilt u een bouwkundig onderzoek in Den Haag uitgevoerd door BAVDS? Wij helpen u graag! Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken

Neem vrijblijvend contact op.

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden

Onze diensten.

Als u verkoper bent, kunt u dit rapport gebruiken om de kwaliteit van uw object aan te tonen.

Krijg een Meerjaaren onderhouds planning voor 5 , 10 of 15 jaar zodat u weet waar u aan toe bent.

Tijdens de nieuwbouw kunt u kiezen om op cruciale momenten begeleiding te laten uitvoeren.

Tijdens de renovatie kunt u kiezen om op cruciale momenten een inspectie te laten uitvoeren.

Met een schouwrapportage wordt de kwaliteit van uw woning/perceel beoordeeld.

Direct contact

Wilt u contact opnemen? vul ons contact formulier in dan nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Wilt u een op maat gemaakt offerte?

Bouwadvies van der Steuijt maakt een professionele en kloppende offerte voor u!