Als u uw woning wilt laten keuren is BAVDS de oplossing voor u. Woning keuren is het proces van het beoordelen van de toestand van een huis, meestal wordt een woning gekeurd voordat er plannen zijn voor de verkoop van de woning. Onze inspecteurs komen bij u langs en onderzoeken de woning op tekenen van schade, gebreken of problemen. Vervolgens wordt door onze inspecteur een rapport gemaakt. Dit rapport bevat alle informatie die nodig is voor de verkoop en de staat van uw woning.

Niet alleen bij de verkoop is het keuren van een woning belangrijk, ook bij de koop ervan. Zo kan het helpen bij het vinden van eventuele problemen of gebreken in de woning, dat u graag voor de koop ervan wil opsporen. Onze inspecteur kan u advies geven over of de woning koopwaardig is, en of de woning in de juiste woonbare staat verkeerd. Een grondige huis inspectie kan u ook gemoedsrust geven. U weet waar u aan toe bent en of u een goede keus maakt bij de koop van de woning. Ook kan een woning keuren eventuele onderhandelingen voor de koopprijs van de woning met de verkoper makkelijker maken.

Bij BAVDS doen we alles graag in overleg met onze klanten en nemen we de tijd om al onze diensten netjes en gericht uit te voeren. De klant staat in het gehele proces in het middelpunt en betrekken we u in het proces, zo weet u waar we mee bezig zijn en wat u van ons mag verwachten. We staan u graag te woord over al uw vragen of opmerkingen. U kunt hiervoor contact met ons opnemen.