Bouwkundige keuring in Delft vanaf € 299,-

Diensten van Bouw Advies van der Steuijt.

Wij hebben voor u hieronder op een rijtje gezet welke diensten wij verlenen!

Zodat u precies kunt zien wat wij allemaal voor u kunnen betekenen, zoals bijvoorbeeld een bouwkundige keuring in Delft:

  • Bouwkundig onderzoek bij aankoop en verkoop van woning of onroerend goed;
  • Bouwkundige inspecties met herstel advies;
  • Oplevering en controles van onderhoud of nieuw- en verbouwobjecten;
  • Calculaties van onderhoud aan objecten ten behoeve van offertes;
  • Bouwkundige vooropname of nulmeting;
  • Meerjaren Onderhouds Planning (MJOP);
  • Vochtprobleeminspecties;
  • Vloer- en of dakinspecties;
  • Asbest inventarisatie;
  • Energielabel afgifte.

BAS doet op meerdere vlakken en op verschillende wijzen een bouwkundige inspectie in Delft, Den Haag en omstreken. Zo geeft BAS advies door middel van begeleiding, controle, bemiddeling, keuring en calculatie. Kortom, een advies van kwaliteit. U kunt dan ook altijd contact met ons opnemen via de website, of u kunt hier direct een offerte aanvragen!

Hoe gaat een bouwkundige keuring?

Wat doet een bouwinspecteur eigenlijk tijdens zo’n bouwkundige keuring in Delft? Een bouwinspecteur geeft meer duidelijkheid over de bouwtechnische staat van de woning en voorkomt dat u voor nare verrassingen komt te staan. Ook geeft het bouwkundig rapport dat voorkomt uit de bouwkundige keuring in Delft inzicht in achterstallig onderhoud van bijvoorbeeld de gevels, daken en het schilderwerk.

Bouwtechnische keuring als verkoper

Wanneer u verkoper bent, kunt u dit bouwkundig rapport namelijk gebruiken om de kwaliteit van uw object aan te tonen en onzekerheden bij kopers weg te nemen. Tevens voldoet u met het overhandigen van een bouwkundige rapportage voor een groot deel aan uw wettelijke meldingsplicht.

Bouwkundig rapport in Delft

BAS kan u voorzien van een bouwkundige keuring in Delft die op een snelle manier wordt uitgewerkt in een rapportage inclusief foto’s. Dankzij onze bouwkundige keuring heeft u dan vrijwel direct inzicht in wat voor object u precies koopt of wat u exact verkoopt in Delft en omstreken. Als wij de bouwkundige keuring bij u hebben gedaan, ontvangt u dus al binnen 48 uur het rapport. Het rapport wordt opgesteld door echte specialisten en is van hoge kwaliteit. Deze kunt u van ons ontvangen via e-mail of per post. Hiermee verkrijgt u wellicht een betere onderhandelingspositie richting de (ver)koop van de woning of het pand.

Bouwtechnische keuring als koper

Wanneer u (potentieel) koper bent kunt u de bouwkundige keuring in Delft en het bouwtechnische rapport gebruiken om uw (directe en toekomstige) kosten in te schatten en is het tevens een sterk onderhandelingspunt naar de verkoper. U weet wat er mis is aan het huis en dit zijn extra kosten! Wees dus goed voorbereid en ken uw toekomstige woning van binnen en ook zeker van buiten wanneer u overgaat tot de koop van het huis. Een bouwkundige rapport is dus iets heel anders dan een taxatie van het huis. In een bouwkundig rapport wordt er een overzicht gemaakt van de kosten van de bouwkundige gebreken en geen indicatie gegeven van de waarde van de woning.

Meerjaren Onderhoudsplan in Delft

BAS kan bedrijven en particulieren voorzien van een bouwkundige rapportage, kosten berekenen voor het onderhoud van een pand, een Meerjaren Onderhouds Plan (MJOP) voor 10, 15 of 20 jaar maken voor bijvoorbeeld een flatgebouw, en schouwrapportages opstellen die het effect van een sloop, bemaling (grondwateronttrekking) of bouw op de omgeving weergeven.

Ook kunnen we ondersteuning bieden aan opdrachtgevers of aannemers om te checken of alle werkzaamheden – inclusief meerwerk en minderwerk – op de juiste manier worden uitgevoerd. Dit kan plaatsvinden tijdens de voorschouw en/of de oplevering. Kortom, BAVDS kan u helpen met vele verschillende diensten zoals een bouwkundige keuring in Delft en omstreken.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Over Bouw Advies van der Steuijt uit Delft

Wilt u zeker zijn van de staat van het object dat u koopt of verkoopt? Of gaat u een huis kopen in Delft en wilt u eerst een bouwkundige keuring in Delft laten uitvoeren door BAVDS zodat u precies weet wat het huis u nog gaat kosten? Neem dan vrijblijvend contact op voor een onafhankelijke bouwkundige en/of bouwtechnische keuring in Delft of omgeving. Bij ons als bouwkundig adviesbureau in Delft bent u namelijk verzekerd van goed bouwkundig advies binnen 48 uur, waardoor u snel weet waar u aan toe bent. U kunt Michel van der Steuijt persoonlijk bereiken op 06-45022536 of u kunt via onze website het contactformulier invullen, dan komen wij zo snel mogelijk bij u terug. Als u kiest voor een bouwkundige keuring in Delft door BAVDS, dan kiest u voor een bouwkundige inspectie en keuring van hoge kwaliteit.

Ik wil een bouwkundige keuring in Delft uit laten voeren

Wilt u zeker zijn van de staat van het object dat u koopt of verkoopt? Of gaat u een huis kopen in Delft en wilt u eerst een bouwkundige keuring in Delft laten uitvoeren door BAS zodat u precies weet wat het huis u nog gaat kosten? Neem dan vrijblijvend contact op voor een onafhankelijke bouwkundige en/of bouwtechnische keuring in Delft of omgeving. Bij ons als bouwkundig adviesbureau in Delft bent u namelijk verzekerd van goed bouwkundig advies binnen 48 uur, waardoor u snel weet waar u aan toe bent. U kunt Michel van der Steuijt persoonlijk bereiken op 06-45022536 of u kunt via onze website het contactformulier invullen, dan komen wij zo snel mogelijk bij u terug. Als u kiest voor een bouwkundige keuring in Delft door BAS, dan kiest u voor een bouwkundige inspectie en keuring van hoge kwaliteit.

Neem vrijblijvend contact op.

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden

Onze diensten.

Als u verkoper bent, kunt u dit rapport gebruiken om de kwaliteit van uw object aan te tonen.

Krijg een Meerjaaren onderhouds planning voor 5 , 10 of 15 jaar zodat u weet waar u aan toe bent.

Tijdens de nieuwbouw kunt u kiezen om op cruciale momenten begeleiding te laten uitvoeren.

Tijdens de renovatie kunt u kiezen om op cruciale momenten een inspectie te laten uitvoeren.

Met een schouwrapportage wordt de kwaliteit van uw woning/perceel beoordeeld.

Direct contact

Wilt u contact opnemen? vul ons contact formulier in dan nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Wilt u een op maat gemaakt offerte?

Bouwadvies van der Steuijt maakt een professionele en kloppende offerte voor u!