Wilt u een bouwkundige inspectie laten uitvoeren voor een bouwkundig rapport? Dan zijn onze bouwkundige experts de juiste persoon die u zoekt. Bouwkundige experts zijn gespecialiseerd in deze inspecties en kunnen al uw vragen met betrekking tot het bouwkundig rapport beantwoorden.

Al onze bouwkundige experts hebben de expertise die nodig is om een bouwkundig rapport op te stellen voor uw onroerend goed transactie. We helpen u goed geïnformeerde beslissingen te nemen over het onroerend goed dat u overweegt te kopen of te verkopen. Of u nu koper of verkoper bent, onze rol als onafhankelijke derde partij zal uw belangen helpen beschermen door eventuele problemen met het pand te identificeren die de waarde, conditie en/of functionaliteit kunnen beïnvloeden.

Bij een inspectie van het pand uitvoer, bekijken wij hoe belangrijk het is om aan uw doelstellingen te voldoen. Onze inspectie zal grondig en objectief zijn, waarbij we alle aspecten van de structuur en de systemen van het gebouw bekijk die van toepassing zijn op uw behoeften. Als er gebreken zijn die moeten worden aangepakt, zullen wij deze in mijn rapport aanwijzen en informatie geven over de ernst ervan en de kosten om ze te repareren. Zo kunt u het belang ervan afwegen tegen de aankoopprijs en bepalen of ze in uw budget passen.

Bij BAVDS doen we alles graag in overleg met onze klanten en nemen we de tijd om al onze diensten netjes en gericht uit te voeren. De klant staat op ieder moment in het middelpunt en betrekken we u in het proces, zo weet u waar we mee bezig zijn en wat u van ons mag verwachten. We staan u graag te woord over al uw vragen of opmerkingen. U kunt hiervoor contact met ons opnemen.